Zoeken
Categorieën
Terug naar boven

Bevestigingsmaterialen

Bouten

Afhankelijk van de te verbinden materialen en de benodigde belastbaarheid, zijn er meerdere keuzes in het soort bout dat u gaat gebruiken. De meeste soorten zijn in RVS of verzinkt verkrijgbaar. De diameter en lengte van de bout is in verschillende maten verkrijgbaar. Met een ring van de juiste maat voorkomt u dat de verbinding in het materiaal wordt getrokken. Een moer zorgt ervoor dat een bout goed vastgedraaid kan worden.


#/pagina
 

Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen van Wemekamp Groothandel. De meest gangbare maten Schroeven, bouten, moeren, ringen, draadnagels (spijkers) en draadeinden. In onze webshop vindt u ons uitgebreide assortiment bevestigingsmaterialen in vele varianten en uitvoeringen.

Wemekamp Groothandel

Wemekamp Groothandel is met snelle levertijden en een aantrekkelijke prijsstelling dé leverancier voor de tuin-, doe-het-zelf en bouwsector.

De kern van ons assortiment zijn de ijzerwaren en bevestigingsmaterialen maar ook op het gebied van 
hang- en sluitwerkspeeltoestellen en tuindecoratie hebben wij u veel te bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat u snel en goed te bedienen.

Door middel van deze website willen wij u duidelijkheid en inzicht geven in ons complete assortiment. Mocht u op deze website toch nog informatie missen en heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.