Zoeken
Categorieën
Terug naar boven

Bevestigingsmaterialen

Schroeven

Voor de meeste klussen bent u wel schroeven nodig. Het is belangrijk om te kijken welke schroef u nodig bent voor de klus. Wemekamp Groothandel heeft een groot assortiment van schroeven. Bij ons bent u aan het juiste adres. Voor elke klus groot of klein bestelt u eenvoudig online de juiste schroef.


#/pagina
 

Bevestigingsmaterialen

Schroeven

Voor de meeste klussen bent u wel schroeven nodig. Het is belangrijk om te kijken welke schroef u nodig bent voor de klus. Wemekamp Groothandel heeft een groot assortiment van schroeven.

Kies voor de juiste aandrijving om uw schroef op de juiste manier in het oppervlak te krijgen Pozidrive, Torx of Philips

Voor elke klus de juiste schroef? Bekijk het in ons ruime assortiment Spaanplaatschroeven, Bandschroeven, Vlonderschroeven, Houtbouwschroeven, Trespaschroeven, Zelfborende schroeven, Snelbouwschroeven, Metaalschroeven, Tuinbeslagschroeven of Paalhouderschroeven.

Of u nu op zoek bent naar Platkop, Cilinderkop, Tellerkop, of ovaalkop in de types Verzinkt, Geel verzinkt, RVS, AR-Coating, Grijs gefosfateerd, AR-Brons, AR-Coating brons of AR Silver bij Wemekamp Groothandel bent u aan het juiste adres. Voor elke klus groot of klein bestelt u eenvoudig online de juist schroef.

Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen van Wemekamp Groothandel. De meest gangbare maten Schroeven, bouten, moeren, ringen, draadnagels (spijkers) en draadeinden. In onze webshop vindt u ons uitgebreide assortiment bevestigingsmaterialen in vele varianten en uitvoeringen.

Wemekamp Groothandel

Wemekamp Groothandel is met snelle levertijden en een aantrekkelijke prijsstelling dé leverancier voor de tuin-, doe-het-zelf en bouwsector.

De kern van ons assortiment zijn de ijzerwaren en bevestigingsmaterialen maar ook op het gebied van 
hang- en sluitwerkspeeltoestellen en tuindecoratie hebben wij u veel te bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat u snel en goed te bedienen.

Door middel van deze website willen wij u duidelijkheid en inzicht geven in ons complete assortiment. Mocht u op deze website toch nog informatie missen en heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.