Zoeken
Categorieën

Bevestigingsmaterialen

Spanhulzen

Spanhulzen werken ongeveer als slagpluggen. Ze worden veelal ingezet in de bouw. Bijvoorbeeld om rachels en regelwerk op beton vast te zetten. De spanhulzen worden met de hamer in een voorgeboord gat geslagen. De spanhuls blijft goed zitten omdat beton niet uitzet.

De spanhuls is een soort spijker in cilinder vorm. In de lengte staat deze spanhuls open. Groot voordeel is dat je hiermee heel eenvoudig en heel snel te werk kunt gaan.


#/pagina
 

Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen van Wemekamp Groothandel. De meest gangbare maten Schroeven, bouten, moeren, ringen, draadnagels (spijkers) en draadeinden. In onze webshop vindt u ons uitgebreide assortiment bevestigingsmaterialen in vele varianten en uitvoeringen.

Wemekamp Groothandel

Wemekamp Groothandel is met snelle levertijden en een aantrekkelijke prijsstelling dé leverancier voor de tuin-, doe-het-zelf en bouwsector.

De kern van ons assortiment zijn de ijzerwaren en bevestigingsmaterialen maar ook op het gebied van 
hang- en sluitwerkspeeltoestellen en tuindecoratie hebben wij u veel te bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat u snel en goed te bedienen.

Door middel van deze website willen wij u duidelijkheid en inzicht geven in ons complete assortiment. Mocht u op deze website toch nog informatie missen en heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.