Zoeken
Categorieën

Gaas en Gaaspanelen

Draadspanners

Voor het spannen van allerlei soorten staaldraad en -kabels is een draadspanner ideaal. Door het gebruik van een spanner hangt het draad of de kabel goed recht en strak. Draadspanners worden vooral toegepast bij schrikdraad, ijzerdraad en prikkeldraad. Een draadspanner wordt doorgaans gebruikt in combinatie met de draadpaneelklemmen van Wemekamp Groothandel.


#/pagina
 

Gaas en Gaaspanelen

Gaas en Gaaspanelen van Wemekamp Groothandel. Heeft u een klus om een tuin af te schermen of in te richten met tuingaas en/of gaaspanelen. Dan raden wij u de hoogwaardige gaaspanelen en/of tuingaas van Wemekamp Groothandel aan. Gaanpanelen zijn perfect te plaatsen tegen palen in een van onze voetsteunen of puntpaalhouders.

Wemekamp Groothandel

Wemekamp Groothandel is met snelle levertijden en een aantrekkelijke prijsstelling dé leverancier voor de tuin-, doe-het-zelf en bouwsector.

De kern van ons assortiment zijn de ijzerwaren en bevestigingsmaterialen maar ook op het gebied van 
hang- en sluitwerkspeeltoestellen en tuindecoratie hebben wij u veel te bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat u snel en goed te bedienen.

Door middel van deze website willen wij u duidelijkheid en inzicht geven in ons complete assortiment. Mocht u op deze website toch nog informatie missen en heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.