Zoeken
Categorieën

Gaas en Gaaspanelen

Tuingaas

Tuingaas kunt u op vele manieren in uw tuin verwerken. U kunt afrasteringen maken, toepassen in uw hek, een compostbak van maken of een dierenverblijf voor uw kippen en/of geiten. De toepassingen zijn oneindig en met het tuingaas van Wemekamp Groothandel kunt u gelijk beginnen! Goed te gebruiken in combinatie met onze gaaspaneelklemmen.


#/pagina
 

Gaas en Gaaspanelen

Gaas en Gaaspanelen van Wemekamp Groothandel. Heeft u een klus om een tuin af te schermen of in te richten met tuingaas en/of gaaspanelen. Dan raden wij u de hoogwaardige gaaspanelen en/of tuingaas van Wemekamp Groothandel aan. Gaanpanelen zijn perfect te plaatsen tegen palen in een van onze voetsteunen of puntpaalhouders.

Wemekamp Groothandel

Wemekamp Groothandel is met snelle levertijden en een aantrekkelijke prijsstelling dé leverancier voor de tuin-, doe-het-zelf en bouwsector.

De kern van ons assortiment zijn de ijzerwaren en bevestigingsmaterialen maar ook op het gebied van 
hang- en sluitwerkspeeltoestellen en tuindecoratie hebben wij u veel te bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat u snel en goed te bedienen.

Door middel van deze website willen wij u duidelijkheid en inzicht geven in ons complete assortiment. Mocht u op deze website toch nog informatie missen en heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.