Zoeken
Categorieën
Terug naar boven

Gereedschap

Boren

Om dat perfecte gat in de muur, paal of ander oppervlak te boren heb je de juiste boor nodig. Voor elke klus de juiste boor, want niet elke boor past op elke ondergrond. Kies daarom zorgvuldig uit ons assortiment boren. Kies voor een Metaalboor, Beton- en steenboor, Houtboor, Freesboor of ga voor een set boren. Kom tijdens uw klus nooit meer voor verassingen te staan. Je bestelt deze boren eenvoudig online bij Wemekamp Groothandel.


#/pagina
 
Toon filters

Gereedschap

Met Wemekamp Groothandel heeft u altijd het juiste gereedschap bij de hand. Het assortiment van Wemekamp Groothandel bevat zowel universele gereedschappen als accessoires. Ons gereedschap heeft een vaste hoge kwaliteit van zorgvuldig gekozen materialen en zuivere afwerking.

Wemekamp Groothandel

Wemekamp Groothandel is met snelle levertijden en een aantrekkelijke prijsstelling dé leverancier voor de tuin-, doe-het-zelf en bouwsector.

De kern van ons assortiment zijn de ijzerwaren en bevestigingsmaterialen maar ook op het gebied van 
hang- en sluitwerkspeeltoestellen en tuindecoratie hebben wij u veel te bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat u snel en goed te bedienen.

Door middel van deze website willen wij u duidelijkheid en inzicht geven in ons complete assortiment. Mocht u op deze website toch nog informatie missen en heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.