Zoeken
Categorieën
Terug naar boven

Gereedschap

Hamers

Hamers heeft u nodig bij vrijwel elke klus. Van een kleine hamer om even snel een spijker in de muur, paal of ander oppervlak te slaan, tot een grote hamer voor het bestraten van de tuin of sloopwerkzaamheden. Voor het uitdeuken van metaal, het inslaan van staanders of het uittrekken van draadnagels (spijkers) is een geschikte grote of kleine hamer te vinden. U vindt het bij Wemekamp Groothandel, bestel het eenvoudig online.


#/pagina
 

Gereedschap

Met Wemekamp Groothandel heeft u altijd het juiste gereedschap bij de hand. Het assortiment van Wemekamp Groothandel bevat zowel universele gereedschappen als accessoires. Ons gereedschap heeft een vaste hoge kwaliteit van zorgvuldig gekozen materialen en zuivere afwerking.

Wemekamp Groothandel

Wemekamp Groothandel is met snelle levertijden en een aantrekkelijke prijsstelling dé leverancier voor de tuin-, doe-het-zelf en bouwsector.

De kern van ons assortiment zijn de ijzerwaren en bevestigingsmaterialen maar ook op het gebied van 
hang- en sluitwerkspeeltoestellen en tuindecoratie hebben wij u veel te bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat u snel en goed te bedienen.

Door middel van deze website willen wij u duidelijkheid en inzicht geven in ons complete assortiment. Mocht u op deze website toch nog informatie missen en heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.