Zoeken
Categorieën
Terug naar boven

Gereedschap

Zagen

Een decoupeerzaag is een figuurzaag en zeer geschikt om vrije vormen te zagen. Bochten komen daarbij regelmatig voor en daarvoor moet u het juiste zaagblad kiezen. De zaagbladen van Wemekamp Groothandel helpen u bij het gewenste resultaat. Interesse in een andere soort zaag zoals een Gleufzaag, Gatenzaag, Reciprozaagblad of een Invalzaagblad? Bestel het eenvoudig online bij Wemekamp Groothandel.


#/pagina
 
Gleufzaag ø 50X0.8 MM kaart
Gleufzaag ø 50X0.8 MM kaart

Gleufzaag ø 50X0.8 MM kaart

Artikelnummer30400001
Prijs per blister
Verkoopeenheid stuks (6 blister)

Gereedschap

Met Wemekamp Groothandel heeft u altijd het juiste gereedschap bij de hand. Het assortiment van Wemekamp Groothandel bevat zowel universele gereedschappen als accessoires. Ons gereedschap heeft een vaste hoge kwaliteit van zorgvuldig gekozen materialen en zuivere afwerking.

Wemekamp Groothandel

Wemekamp Groothandel is met snelle levertijden en een aantrekkelijke prijsstelling dé leverancier voor de tuin-, doe-het-zelf en bouwsector.

De kern van ons assortiment zijn de ijzerwaren en bevestigingsmaterialen maar ook op het gebied van 
hang- en sluitwerkspeeltoestellen en tuindecoratie hebben wij u veel te bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat u snel en goed te bedienen.

Door middel van deze website willen wij u duidelijkheid en inzicht geven in ons complete assortiment. Mocht u op deze website toch nog informatie missen en heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.