Zoeken
Categorieën
Terug naar boven

Hang- en Sluitwerk

Deur- en Poortsloten

Het is de kern van elke deur of poort: een slot van Wemekamp Groothandel. Een goed slot helpt om af te sluiten en zorgt ervoor dat de deur en/of poort en het deurbeslag samen optimaal kunnen functioneren. De deur en/of poort wordt een stuk stabieler van een goed geveerd slot. Vind in onze webshop het slot wat het best bij u of uw klus past.


#/pagina
 
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina
Toon filters
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina

Hang- en Sluitwerk

Hang- en Sluitwerk van Wemekamp Groothandel. Ons Hang- en Sluitwerk is vooral geschikt voor het plaatsen op met hout bedekte poortframes en deuren. Ons deurbeslag, raambeslag, scharnieren, deur- en poortsloten, profielcilinders en schuifdeurbeslag is van een hoge kwaliteit en zal perfect passen bij uw klus en/of tuin.

Wemekamp Groothandel

Wemekamp Groothandel is met snelle levertijden en een aantrekkelijke prijsstelling dé leverancier voor de tuin-, doe-het-zelf en bouwsector.

De kern van ons assortiment zijn de ijzerwaren en bevestigingsmaterialen maar ook op het gebied van 
hang- en sluitwerkspeeltoestellen en tuindecoratie hebben wij u veel te bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat u snel en goed te bedienen.

Door middel van deze website willen wij u duidelijkheid en inzicht geven in ons complete assortiment. Mocht u op deze website toch nog informatie missen en heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.