Zoeken
Categorieën
Terug naar boven

Hang- en Sluitwerk

Profielcilinders

Een profielcilinder is het “echte slot” wat in een compleet slot zit. Kijk voor complete sets bij deur- en poortsloten. U kunt kiezen voor een enkel of dubbel profielcilinder. Liever kiezen voor de gelijksluitende serie? Gelijksluitende profielcilinders maken het mogelijk om met één sleutel meerdere deuren van uw schuur, poort of hekwerk te openen! U gebruikt dus één sleutel voor de poortdeur, schuurdeur, hekwerk etc. Dat is toch ideaal?


#/pagina
 
Toon filters

Hang- en Sluitwerk

Hang- en Sluitwerk van Wemekamp Groothandel. Ons Hang- en Sluitwerk is vooral geschikt voor het plaatsen op met hout bedekte poortframes en deuren. Ons deurbeslag, raambeslag, scharnieren, deur- en poortsloten, profielcilinders en schuifdeurbeslag is van een hoge kwaliteit en zal perfect passen bij uw klus en/of tuin.

Wemekamp Groothandel

Wemekamp Groothandel is met snelle levertijden en een aantrekkelijke prijsstelling dé leverancier voor de tuin-, doe-het-zelf en bouwsector.

De kern van ons assortiment zijn de ijzerwaren en bevestigingsmaterialen maar ook op het gebied van 
hang- en sluitwerkspeeltoestellen en tuindecoratie hebben wij u veel te bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat u snel en goed te bedienen.

Door middel van deze website willen wij u duidelijkheid en inzicht geven in ons complete assortiment. Mocht u op deze website toch nog informatie missen en heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.