Zoeken
Categorieën

20-03-2020

Maatregelen omtrent het coronavirus COVID-19

Gezien de landelijke maatregelen die onlangs zijn genomen door de regering en het RIVM minimaliseert Wemekamp Groothandel vanaf heden het fysieke contact om de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers te waarborgen.

Medewerkers
Een gedeelte van onze medewerkers waaronder onze buitendienst zal daarom vanuit huis werken. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer +31 (0)546 67 33 44 of via e-mail info@wemekamp-groothandel.nl. Tevens kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze buitendienst medewerkers.

Leveren
Uitlevering zal zoveel mogelijk plaatsvinden zoals u dat van ons gewend bent. Het kan echter voorkomen dat bepaalde artikelen niet of slechts beperkt leverbaar zijn door vertraging in de aanvoer vanuit het Verre Oosten. Houd u hier rekening mee.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Tenslotte hopen wij dat de ontstane situatie snel onder controle is zodat we onze samenwerking weer op de normale manier voort kunnen zetten.

Met vriendelijke groet,
Team Wemekamp Groothandel