Zoeken
Categorieën

Over Wemekamp

Terug naar boven

Geschiedenis

In 1991 is onze onderneming opgestart door directeur en eigenaar de heer D.G.M. Wemekamp als een éénmansoperatie. Vanuit ons eerste pand in Den Ham vonden destijds onze artikelen hun weg naar houthandels en DHZ. In de loop der jaren zijn wij vanwege de enorme expansie diverse malen verhuisd naar een steeds groter vloeroppervlak wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een nieuw bedrijfspand in Den Ham waar we nu sinds 2004 gevestigd zijn.

Tegenwoordig zijn wij een belangrijke toeleverancier voor tuincentra, houthandel en DHZ winkels alsmede contractleverancier voor diverse grote detailhandel organisaties. Wij bieden onze producten zowel los als in kant-en-klare modules aan, maar zoals het een flexibele organisatie betaamt denken wij ook graag mee over nieuwe en bestaande schap- en winkelinrichtingen. De basis wordt gevormd door een daadkrachtige organisatie welk klantgericht opereert. Door korte levertijden en een aantrekkelijke prijsstelling proberen wij zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen.

Wij zijn continu op zoek naar ontwikkelingen in de markt alsmede de wensen en behoeften van onze klanten zodat we de juiste producten tegen de juiste condities aan kunnen bieden met tevreden klanten als resultaat.