Zoeken
Categorieën

Dakbedekking

EPDM

EPDM is een afkorting wat staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Een ingewikkelde naam waarvan het niet echt duidelijk wordt wat het nu is. EPDM dakbedekking is een rubber, maar dan een dunne ijzersterke soort ervan die ook waterdicht is. EPDM heeft een hoge elasticiteit. Dit komt goed van pas bij het leggen van de dakbedekking. EPDM kan goed tegen ozon- en UV-stralen. EPDM heeft een lange levensduur en is hierdoor op langere termijn een stuk voordeliger! Bestel nu eenvoudig uw EPDM online bij Wemekamp Groothandel.


Accessoires
accessoires

Accessoires

(0)
Lijmen
lijmen

Lijmen

(0)
Pakketten
pakketten

Pakketten

(0)
Rollen
rollen

Rollen

(0)
Snijstuk
snijstuk

Snijstuk

(0)

Dakbedekking

Dakbedekking van Wemekamp Groothandel. Bent u van plan om een overkapping en/of tuinhuisje te voorzien van dakbedekking? Dan kan dat met onze Dakshingles, Easy-pan, Dakleer of EPDM dakleer. Alle vier zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Wemekamp Groothandel

Wemekamp Groothandel is met snelle levertijden en een aantrekkelijke prijsstelling dé leverancier voor de tuin-, doe-het-zelf en bouwsector.

De kern van ons assortiment zijn de ijzerwaren en bevestigingsmaterialen maar ook op het gebied van 
hang- en sluitwerkspeeltoestellen en tuindecoratie hebben wij u veel te bieden.

Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat u snel en goed te bedienen.

Door middel van deze website willen wij u duidelijkheid en inzicht geven in ons complete assortiment. Mocht u op deze website toch nog informatie missen en heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.